ENG CAS CAT

Introducció

El títol podria haver estat el poder de l'amor, però qualsevol persona hauria pensat que aquesta opinió ha estat escrita per un il·lús o per algú que encara té pardals al cap. Entenc que qualsevol persona que estigui passant algun moment dolorós li costarà pair aquesta opinió: no tinc diners, em queden 3 mesos de vida o fa poc vaig enterrar el meu fill o filla. Com em pot ajudar aquesta afirmació? Penso que aquesta afirmació no ajudarà al cent per cent a cap e vostès, però pot amortir un cop molt dur com els tres que esmenat.

Voluntat de l'amor, que és?

Podria resumir que la voluntat de l'amor és allò que mentalment o psíquicament ens permet realitzar accions per una estima a nosaltres mateixos o a un altre ésser (pot ser vegetal, animal o humà). Vull aclarir, normalment sol ser per algú extern, però penso que també potser per nosaltres mateixos: l'anomenat amor propi.

Penso que no ens n'adonem com a persones quan tenim aquesta voluntat de l'amor. Potser, fins i tot, ho fem servir diàriament sense adonar-nos-en. Un exemple seria aquell pare i mare que fa servir el seu temps per educar a la seva filla o fill. Segurament pensarem: estàs fent un gra massa o això ho fa qualsevol. Aquests pensaments són errors tàcits. Automàticament pensem, com molta gent ho fa, que és una acció molt comuna i li restarem valor al fet com he escrit de cuidar de l'educació de la teva filla o fill. No ens enganyem, és una prova de voluntat de l'amor. Potser si pares a pensar una mica t'adonaràs que fort o forta ets; només en realitzar aquesta acció. Un altre exemple i pensant en la línia de l'amor a nosaltres mateixos: Una persona que ha deixat de fumar. El principal motiu bàsic és per cuidar-se. L'han avisat i ha fet aquest passa gens fàcil i molt valenta. És un exemple molt gràfic, oi?

Com veieu aquests són un parell d'exemples de la voluntat de l'amor, però n'hi ha moltíssims més. Penso que en la societat que vivim s'encega moltes vegades i no veu quelcom positiu, pur i palpable com és la voluntat de l'amor. Es pot anomenar el poder de l'amor, però queda molt "hippie", però si algú li serveix l'expressió: el poder de l'amor, la pot emprar també.

És important adonar-nos que disposem de la voluntat de l'amor

Sí, penso que molta gent ho fa sense saber que està usant aquesta força. És molt positiu per a nosaltres adonar-nos-en per tenir una vida més tranquil·la i més feliç. Que tothom ho sàpiga! Encara que per alguna persona pugui pensar: bah!, això no n'hi ha per a tant, s'està enganyant. Moltes vegades fem accions i tenim la sensació que vivim en una roda de molí. És cert que fer tasques repetitives per sobreviure pot sonar a què vivim sense cap mena d'aspiració. A vegades repetim moltes vegades el mateix?, sí. A vegades repetim coses sense cap finalitat?, sí. Això no contradiu la voluntat d'amor sinó que la reforça. Per exemple: Vaig a treballar a tal hora, no cobro un sou bo i cada dia és el mateix. Aquest exemple pot reflectir a molta
gent. On estaria la voluntat d'amor? Sobreviure: necessites diners per poder pagar els requisits mínims: Aigua, menjar i un sostre. Vols viure i per això vius una vida repetitiva: t'estimes a tu mateix. En resum, la voluntat de l'amor et permet sobreviure aquest dia a dia.

Voluntat a l'amor a un objecte o a una professió?

La voluntat de l'amor sempre va dirigit a una persona mateixa o a una tercera persona o animals o vegetals. Mai pot ser: objectes professions o diners o quelcom que
no sigui un ésser viu. Per exemple: Jo soc feliç a la meva feina. Vol dir, ets feliç perquè vas a aquella feina per sentir-te feliç no pel fet de treballar. Cal reflexionar i
saber on va dirigit aquell amor no va cap a la feina sinó al teu propi bé. Perquè s'entengui, en aquest exemple, vas a treballar feliçment perquè et sents una persona plena i realitzada. Aquesta és la voluntat de l'amor la teva realització personal no la feina per se.

Conclusió

És possible que encara no et convenci aquesta reflexió, ho entenc. Vivim en un món molt negre fosc. És normal que en llegir afirmacions com la meva sigui quelcom molt estrany o massa innocent. Entenc que es pugui arribar aquesta conclusió.

© Copyright 2021 La dignidad de vivir por Emilio López