ENG CAS CAT

La voluntat de l'amor


Introducció

El títol podria haver estat el poder de l'amor, però qualsevol persona hauria pensat que aquesta opinió ha estat escrita per un il·lús o per algú que encara té pardals al cap. Entenc que qualsevol persona que estigui passant algun moment dolorós li costarà pair aquesta opinió: no tinc diners, em queden 3 mesos de vida o fa poc vaig enterrar el meu fill o filla. Com em pot ajudar aquesta afirmació? Penso que aquesta afirmació no ajudarà al cent per cent a cap e vostès, però pot amortir un cop molt dur com els tres que esmenat. [...]

DILLUNS, 18 DE  DESEMBRE DE 2023

Assetjament escolar


Introducció

Fa temps volia escriure aquest article d'opinió. El respecte als casos succeïts fa mesos i el que encara estan succeint o la por o vergonya em feia tirar molt enrere aquest article. No soc cap heroi per escriure aquest article. Ho faig per dos motius: egoisme per mi i potser alguna persona li serveix d'ajuda. [...]

DIVENDRES, 9 DE  JUNY DE 2023

Conservadorisme i progressisme

Introducció

Per se una persona: conservadora o progressista és èticament bona o dolenta. Això és una cosa que han d'entendre ambdós. Ja que recullen un espectre polític amplíssim.

Ens han ensenyat que ser una persona conservadora és dolent i ser una persona progressista és bo.

DIMARTS, 18 D'ABRIL DE 2023

La paradoxa del blanc i negre

Introducció

Fa un temps que moltes persones que es dediquen al streaming com elyuste o Anujbost (i d'altres) afirmen als seus espectadors: La vida no és ni blanca ni negra. Hi ha molts matisos. Aquesta afirmació és ben certa. Tot i això, m'ha sorgit una qüestió paradoxal i que suposo que moltes persones que em llegeixin els hi sorgirà: si no hi ha blanc i negre llavors què? Destruïm la necessitat d'un blanc i negre? No és necessari un blanc o negre?

Tot això són dubtes lícits que he anomenat la paradoxa del blanc i el negre. Intentaré expressar-me el millor que pugui per tal d'esvair dubtes.


DIJOUS, 16 DE MARÇ DE 2023

© Copyright 2018-2020 La dignidad de vivir por Emilio López