ENG CAS CAT

Assetjament escolar


Introducció

Fa temps volia escriure aquest article d'opinió. El respecte als casos succeïts fa mesos i el que encara estan succeint o la por o vergonya em feia tirar molt enrere aquest article. No soc cap heroi per escriure aquest article. Ho faig per dos motius: egoisme per mi i potser alguna persona li serveix d'ajuda. [...]

DIVENDRES, 9 DE  DE 2023

Conservadorisme i progressisme

Introducció

Per se una persona: conservadora o progressista és èticament bona o dolenta. Això és una cosa que han d'entendre ambdós. Ja que recullen un espectre polític amplíssim.

Ens han ensenyat que ser una persona conservadora és dolent i ser una persona progressista és bo.

DIMARTS, 18 D'ABRIL DE 2023

La paradoxa del blanc i negre

Introducció

Fa un temps que moltes persones que es dediquen al streaming com elyuste o Anujbost (i d'altres) afirmen als seus espectadors: La vida no és ni blanca ni negra. Hi ha molts matisos. Aquesta afirmació és ben certa. Tot i això, m'ha sorgit una qüestió paradoxal i que suposo que moltes persones que em llegeixin els hi sorgirà: si no hi ha blanc i negre llavors què? Destruïm la necessitat d'un blanc i negre? No és necessari un blanc o negre?

Tot això són dubtes lícits que he anomenat la paradoxa del blanc i el negre. Intentaré expressar-me el millor que pugui per tal d'esvair dubtes.


DIJOUS, 16 DE MARÇ DE 2023

© Copyright 2018-2020 La dignidad de vivir por Emilio López