ENG CAS CAT

Introducció

         En el meu canal de Twitter, ara ja tancat em vaig donar de baixa de la plataforma. Moltes vegades explicava: idees de la independència de Catalunya a significat de Nacionalisme , passos per assolir la independència, significat de feixisme/nazisme entre d'altres. Com que no existeix ja el canal posaré tot allò en aquest article d'opinió.

Nacionalisme - patriotisme - matrionisme

        El nacionalisme (nació) i el patriotisme (pàtria) o el matrionisme (màtria) són 100% sinònims. Si alguna persona veu alguna diferència, seria aquesta: Màtria/Patria: Defensa d'un estat homologat pels altres països i acceptat internacionalment. Nació: Defensa d'un territori no acceptat internacionalment com un estat, però les persones que hi viuen si ho creuen. Catalunya és un cas en el món, però hi ha molts. Si algú/na veu que hi ha més diferencies es mentida. La paraula pàtria o màtria són paraules inventades pels Estats ja establerts perquè a dins dels seus territoris no hi hagi una idea nació. La ideologia és el mateix: La defensa d'un lloc. Ja li poden dir màtria perquè soni més feminista és la mateixa merda, amb perdó l'expressió.

Nacionalisme - independencia

        Primer parlaré com hi ha gent que diu o afirma que és independent i no nacionalista. És molt greu afirmar això per una simple raó: ser independentista va implícit el nacionalisme. Nacionalisme és tota aquella idea que creu que un territori on viu gent és una nació. Per diferents motius: llengua, cultura o l'economia. El nacionalisme és dolent. Per què? Molt fàcil: separar la gent per creure o no una nació. Jo sóc independentista i nacionalista. Accepto aquesta afirmació. Ho sé i sé que és dolent. 

Posaré un exemple fàcil d'entendre:
      Accident d'avió on han mort x persones, dues eren Espanyoles.(en l'exemple es pot posar qualsevol nacionalitat, xinesa, catalana, rusa etc et etc)

Implícitament, estàs donant més importància a la seva nacionalitat. Estàs valorant un impacte de la mort amb la seva nacionalitat. Vulgues o no, això no és just. Però existeix i implícitament, ho acceptem. Ho jutgem ràpidament i ens preocupem més de les 2 morts de les x restants. Per què? Perquè ens arriba més a prop aquests 2 morts: això vol dir que pateix i té les mateixes vivències  que jo. Ja sigui socialment com econòmicament. Si jo sóc per exemple nigerià i la notícia m'arriba en què en avió han mort 1 nigerià/na. Encara que no el conegui o no implícitament em sabrà més greu que els altres morts. Això és nacionalisme. En un to molt baixet, però ho és també.

Nacionalisme - Nazisme

        Molta gent inculta, idiota i sapastre que va cridant pels cels del Twitter això Nacionalisme = Nazisme Son gent que els hi cau bava no saben ni per on van per la vida. Ja pots tenir els estudisque tingui Federico Jimenez Los Santos o Steven Forti o algu/na altre/a. Són els mateixos babaus que segueixen uns altres partits. El Nazisme o Nacionalsocialisme va ser una evolució del feixisme italià. Tots dos bevien d'un nacionalisme extrem dels seus territoris: italià i Alemany. El nacionalsocialisme té en part nacionalisme amb això ens ha de quedar clar, però és part de la seva ideologia totalitària, racista, dictatorial etc. Escrit això és molt evident, tot i això, hi ha molta gent amb molta carrera no ho sap i és molt bàsic. Hi ha d'altre que ho sap i igualment fa la trampa, com els citats  anteriorment. Independència de Catalunya
No és un invent català. Sempre que escolto una diva o un divo com si fos quelcom únic de Catalunya i se'm regira tot l'estómac. És quelcom existent en tota la història de la humanitat i han permès alguns territoris esdevenir un Estat. 

Com fer que una Catalunya sigui independent?

        Per la sang o per la via pacifica. Està en la història de diferents països. Cap dels dos camins mai t'assegurarà la independència de Catalunya. Cap. Cap de les dues és millor que l'altre. Clar en l'enunciat em quedo amb la pacífica. Hem de tenir clar que:
        La via pacifica no té res a veure amb les idees Òmnium ni l'ANC.

        La via violenta no té res a veure amb les idees d'ETA o IRA.

        La via pacifica és una via lenta. La finalitat és de convèncer al que no pensa com tu de la independència de Catalunya. Això Vol dir: Convèncer a tota Espanya que s'ha de fer un Referèndum a Catalunya.  Es pot fer un canvi de la Constitució de l'Estat Espanyol o no, l'actual el permet. El tema és que no volen ni voldran. Això vol dir que s'ha de barallar diplomàticament i guanyar el suport de jutges, esferes econòmiques, premsa, polítics, ciutadania: espanyoles del present perquè al pca i la fi es faci un referèndum. Això és quelcom s'haurà de dir d'entrada. Avui dia parles de Referèndum a fora  de Catalunya i el que diuen és:
      "Por que os quereis separar d'España?"

        Si es vol fer una via pacifica, s'ha de començar des de molt a baix i mai enganyar a les persones. Aquesta via pot portar presó pot portar moltes coses, però la finalitat és la independència. Cal que hi hagin diputats al "Congreso de los Diputados"? NO, mai. El que si s'ha de fer és que diputats independentistes catalans vagin a diferents llocs d'"España". A explicar-se. Repeteixo és  un camí llarg i dur. Fer tot això mai et garantirà la independència. Un cop fet això i haver aconseguit que Catalunya poguí fer un Referèndum. Has d'explicar que es farà amb aquest referèndum si  guanyar el Si. S'ha de fer campanya a Catalunya. En aquest moment tocarà explicar de bonances de tenir un Estat independent de Catalunya. La via violenta és una vida ràpida que tampoc et garantirà mai a independència. És fer una revolució a tot el territori. Aquesta revolució no és només de la pagesia o obrera és una revolució de tots els estaments i classes. Des d'un bancari o empresària passant per un llibreter o camperola o metge etc. Revolució és, per tant, prendre el poder per la força dels estaments de poder:
      - Mitjans de comunicació: ràdios, Televisions, públiques      

        - Mitjans de transport: Ports, aeroports

      - Poder de l'estat judicial

      - Poder de l'Estat de seguretat publica: Mossos, Policia Nacional, Guàrdia urbana..

        - Poders d'Infraestructures: Carreteres i peatges.

        - Banc públic: Banc d'"España"

        A més a més de tots els altres estaments de l'Estat públic. Això vol dir un enfrontament clar en contra l'Estat, en aquest cas l'Espanyol. Abans de fer aquesta revolució s'ha de tenir la certesa un ,percentatge que gran part del funcionariat i de càrrecs públics estiguin d'acord. Ja que una reacció violenta també vol dir morts. S'ha de ser clar.
Aclariments. Cap de les dues vies garanteix la independència, però són les úniques vies factibles avui dia. A la via pacifica i violenta falta relata tot els trets burocràtics que ha de tenir. Com: creació d'estaments propis, estats un dni català etc. Repeteixo això no és, un invent català. Són fets que han passat tots els països. Sobre la U.E cal tenir preparat tant si es fa pacíficament o violentament, com fer els tràmits per tornar a entrar. Perquè a efectes pràctics no se sap. Llavors s'ha de preparar també de la U.E. Un cop a dins i si ja hi ha un Estat s'hauria de preguntar per  referèndum si cal que estiguem en la U. E o no. Ràpid o lent no volent dir que per exemple: la via ràpida són 2 setmanes i la lenta 4 anys. Podem estar parlant de la ràpida uns 2 anys o més anys i la  lenta uns 10 o més anys.

Per què la gent vol la independència de Catalunya?

        Hi ha moltes respostes, però es dirimeixen en dues paraules:
      - Sentiment

        - Economia


Tots dos són vàlids. Cap de les dues és més intel·ligent que l'altre ni és més dolenta que l'altre. Són dos pensaments són igualment de nobles, ja que la finalitat és tenir una vida millor. És evident que hi ha gent que vol la independència de Catalunya per fer el mal. És lògic no hi ha àngels en cap lloc del món. Però regles generals totes les persones volen/volem el millor per si mateixes i per les persones que estimen.

Hi ha feixisme en la ideologia independentista?

        Si hi ha poca gent que tenen aquesta ideologia. Hi ha gent que vol una Catalunya neta: catalana i blanca. Això també existeix. Igual que existeixen feixismes en els diferents territoris europeus, Catalunya, tampoc és una excepció.

© Copyright 2021 La dignidad de vivir por Emilio López