ENG CAS CAT

Introducció

La malaltia de la COVID-19 ha reformat la societat sobretot i tal en el moment que expresso les meves opinions una idea occidental (concretament Europa,"España", Catalunya i Barcelona) i meva del món. No molt diferent d'altres zones occidentals com "United Kingdom" o les U.S.A. Segurament aquestes opinions des d'uns altres prismes seran diferents. Tant aquesta com les anteriors opinions. Feia temps que no posava sobre la taula aquesta inicial reflexió, però de vegades cal reflectir-la perquè la persona lectora que em llegeix li quedi ben plasmada. Escrit això i expressat, també volia deixar constància que la següent opinió va focalitzada en el comportament de la societat en plena pandèmia. Com malauradament ha estat una visió de la més negra possible. Clar que hi ha hagut algunes espurnes petites de bones accions. Aquest comportament bé del primer que jo he vist i he viscut això vol dir Barcelona, Catalunya i "España". Com aquesta ha caigut de manera aclaparadora en els moments de pandèmia, que encara el dia d'avui vivim en molta menys intensitat.

Antivacunes

Aquí tenim dos grups gent desinformada i inculta. Encara que visquem en un món on la informació rau a tot arreu o les persones incultes que no saben ni el simple significat d'una vacuna. Aquest grup diu les mateixes barbaritats i bestieses que les del grup que presentaré a continuació, però la mancança de coneixement els hi ha de treure un MICA de culpa de la seva ignorància. El segon grup de gent que sap i té coneixement i per x motius d'interessos: tenir renom, tenir visualitzacions, tenir al darrere algun tipus de finançament o ja sigui redit polític (et poden votar MAJORITÀRIAMENT persones desinformades o incultes), on guanyar eleccions o mantenir-se per x motius i mil motius IMMORALS, que no se m'ocorren però segurament existeixen. Aquest segon grup té una MICA més de culpa per la mala fe, la mala bava i una intencionalitat cruel.

"Raves"

Gent anormal es va dedicar a sortir de festa en els moments àlgids de la pandèmia. Persones per mi assassines, però potser la paraula clau eren homicides. Persones que en plena pandèmia va escampar més el virus i va ajudar que hi hagueren morts per la seva inconsciència infantil. L'anormalitat d'aquesta gent va concloure's en sortir impune o acaparar alguna multa. Aquí a Barcelona fins i tot van agredir a Mosso i Guàrdia Civil per poder seguir en la seva maleïda rave.

Persones que es dediquen a la política sense cap mena de càstig per la seva immoralitat (exemple flagrant d'Ayuso)

Passant per Madrid i per Cantàbria tenim exemples: d'Isabel Diaz Ayuso o Miguel Angle Revilla, antic amic o antiga pandereta d'Andreu Buenafuente. Aquí tenim el borratxo d'Àlex Garrido alcalde de Manlleu. Segurament algun més que no vàrem rebre notícia o que jo ja no me'n recordo, però són tres casos flagrants. Si cap de vostès, no saben del que estic escrivint. És tan fàcil com posar COVID i un d'aquests tres noms i surten les seves merdes sense tenir cap mena de càstig. Isabel Diaz Ayuso el cas més flagrant de deixar morir a gent als hospitals cap càstig en re o va donar ordre de no acollir cap persona de gran i alguna cosa més que si ho cerquen es preguntaran: com pot ser que sigui alcalde de Madrid? És juntament amb l'altre malparit del Mariano Rajoy. Podem veure que el color polític no importa i són casos per estudiar que collons ens passa en la societat (persones independentment del seu poder adquisitiu, renom, estatus social, feina, gènere, ideologia i creença religiosa, etc.).

Conclusió

Mai m'hauria imaginat que el que tot el que ha succeït en la pandèmia agreuges un pensament molt pessimista en la societat en la qual vivim (parlo d'una visió occidental, europea, etc.) del succeït aquí a casa: Espanya, Catalunya, Barcelona. Hi ha hagut algunes espurnes. Com per exemple treballadors sanitaris i sanitàries que van lluitar en contra de tot per salvar vides. Escric espurnes perquè moltes persones van ser acomiadades a l'any següent, sobretot a gent professional jove.

© Copyright 2021 La dignidad de vivir por Emilio López